Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wykwintny smak klopsików.
Roladki z tortilli z szynką i serem żółtym zapiekane w piekarniku to ekspreso...
Odsłon: 23
Podstawa każdej zupy i również zupa sama w sobie. Poniżej przepis na wywar z...
Odsłon: 13
Następny pomysł na skrzydełka, moją ulubioną część kurczaka. Tym razem miód i...
Odsłon: 82
Gulasz z szynki wieprzowej to pomysł na szybki , smaczny obiad dla całej rodz...
Odsłon: 49
Roladki z tortilli z szynką i serem żółtym zapiekane w piekarniku to ekspreso...
Odsłon: 23
Podstawa każdej zupy i również zupa sama w sobie. Poniżej przepis na wywar z...
Odsłon: 13
Następny pomysł na skrzydełka, moją ulubioną część kurczaka. Tym razem miód i...
Odsłon: 82
Gulasz z szynki wieprzowej to pomysł na szybki , smaczny obiad dla całej rodz...
Odsłon: 49
Składniki
Mięso połączyłam z przyprawą do piernika, chili, jajkiem, otrębami, solą, pieprzem i sokiem z pomarańczy. Formowałam kuleczki, każda nadziewałam ćwiartką wędzonej śliwki. Składniki sosu zagotowałam i redukowałam go na średnim ogniu. Jak sos zmniejszył objętość, przelałam go do naczynia żaroodpornego, w którym ułożyłam klopsiki. Dusiłam bez przykrycia 30 minut w 180 stopniach.