Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wykwintny smak klopsików.
Mięso połączyłam z przyprawą do piernika, chili, jajkiem, otrębami, solą, pieprzem i sokiem z pomarańczy. Formowałam kuleczki, każda nadziewałam ćwiartką wędzonej śliwki. Składniki sosu zagotowałam i redukowałam go na średnim ogniu. Jak sos zmniejszył objętość, przelałam go do naczynia żaroodpornego, w którym ułożyłam klopsiki. Dusiłam bez przykrycia 30 minut w 180 stopniach.
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na smaczne i pożywne klopsiki z polędwiczek drobiowych w ar...
Odsłon: 3456
W sosie pomidorowym. Idealne danie dla tych, którzy uwielbiają ryby ale nie r...
Odsłon: 1339
Składniki
Mięso połączyłam z przyprawą do piernika, chili, jajkiem, otrębami, solą, pieprzem i sokiem z pomarańczy. Formowałam kuleczki, każda nadziewałam ćwiartką wędzonej śliwki. Składniki sosu zagotowałam i redukowałam go na średnim ogniu. Jak sos zmniejszył objętość, przelałam go do naczynia żaroodpornego, w którym ułożyłam klopsiki. Dusiłam bez przykrycia 30 minut w 180 stopniach.
Przepisy Dania główne
Dania główne
Knedle z morelami
Dania główne
Warzywne risotto z polędwiczką wieprzową
Dania główne
Ravioli dyniowe
Dania główne
Pierogi z białym serem
Knedle z morelami
Pojawiły się już na straganach morele, więc proponuję dziś knedle czy jak kto...
Odsłon: 5
Warzywne risotto z polędwiczką wieprzową
Risotto gości u nas ostatnio dość często. Poprzednio było z kurczakiem, a dzi...
Odsłon: 8