Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sycący i obfity obiadek:)
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19207
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13014
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1648
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232081
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19207
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13014
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1648
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232081
Składniki
Kapuste oraz cebule kroimy w kostke, mieszamy w misce. Dodajemy mięso, wbijamy jajka, przeciśnięty przez praskę czosnek oraz suche składniki czyli ryż i kasze, doprawiamy i mieszamy. Z powstałej masy zarabiamy klopsy, które obtaczamy w bułce tartej i lekko podsmażamy na oleju.
SOS: z podanych składników gotujemy sos.
Podsmażone klopsy wkładamy do gotującego sie sosu i gotujemy razem przez 1 godz.10 min na małym ogniu.
SMACZNEGO:)