Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sycący i obfity obiadek:)
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8379
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 494
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8379
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 494
Składniki
Kapuste oraz cebule kroimy w kostke, mieszamy w misce. Dodajemy mięso, wbijamy jajka, przeciśnięty przez praskę czosnek oraz suche składniki czyli ryż i kasze, doprawiamy i mieszamy. Z powstałej masy zarabiamy klopsy, które obtaczamy w bułce tartej i lekko podsmażamy na oleju.
SOS: z podanych składników gotujemy sos.
Podsmażone klopsy wkładamy do gotującego sie sosu i gotujemy razem przez 1 godz.10 min na małym ogniu.
SMACZNEGO:)