Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
mięciutkie kluseczki doskonałe do schabu po francusku albo wystarczy polać śmietaną czy posypać białym serem ,troszkę cukru i gotowe
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 51
Warzywny dodatek do pieczonych mięs lub propozycja jarskiej kolacji. :)
Odsłon: 45
Jarzynowy torcik to kompozycja składająca się z kalafiora, brokuła i marchewk...
Odsłon: 72
Bób z jabłkami i majerankiem to idealny przepis na obiad w upalny, letni dzie...
Odsłon: 37
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 22
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 51
Warzywny dodatek do pieczonych mięs lub propozycja jarskiej kolacji. :)
Odsłon: 45
Jarzynowy torcik to kompozycja składająca się z kalafiora, brokuła i marchewk...
Odsłon: 72
Bób z jabłkami i majerankiem to idealny przepis na obiad w upalny, letni dzie...
Odsłon: 37
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 22
Składniki
Jajka wymieszać z mlekiem,posolić dodać 1 szklankę mąki,wymieszać dokładnie wlać roztopione masło i dać resztę mąki wszystko dokładnie. połaczyć.Kluseczki kłaść na osolony wrzatek dużą metalową łyżką za każym razem moczoną w wodzie,gotować na małym ogniu 3 minuty wyjmować łyżką cedzakową na sitko przelać zimną wodą. Doskonale smakują z gulaszem .Życzę smacznego