Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki i smaczny obiad
Polecam. Mało pracochłonny i bardzo smaczny.
Odsłon: 575
Polecam.
Odsłon: 222
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 486
Przygotowałam to danie z przepisu Wałek oto link do przepisu; https://smaker...
Odsłon: 61
Polecam. Mało pracochłonny i bardzo smaczny.
Odsłon: 575
Polecam.
Odsłon: 222
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 486
Przygotowałam to danie z przepisu Wałek oto link do przepisu; https://smaker...
Odsłon: 61
Składniki
Twaróg rozgnieść widelcem, dodaj sól, cukier waniliowy, jajko i mus z dyni, wymieszaj. Stopniowo dodawaj mąkę do uzyskania odpowiedniej konsystencji ciasta.
Ciasto podziel na mniejsze kawałki z każdego uformuj rulon i podbij na dowolnej wielkości paski . Gotuj w osolonej wodzie około 3-4 minuty od wypłynięcia. Na suchą patelnię wsyp bułkę tartą upraż na złoty kolor, dodaj masło mieszaj do rozpuszczenia. Ugotowane kluseczki podaj polane masłem z bułką i posypane cukrem