Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste danie na obiad.
Zapiekane mięso z cebulą, czosnkiem i kremowym sosem to klasyczne danie, któr...
Odsłon: 128
Pierogi ruskie uwielbiam od najmłodszych lat, a smak na nie miałam już od daw...
Odsłon: 170
Dzisiaj coś sprawdzonego gdyż kuchnia indyjska jest smaczna i lubiana
Odsłon: 312
Moja dzisiejsza ciap kapusta jest przygotowana do zagęszczonego sosu z pieczo...
Odsłon: 317
Zapiekane mięso z cebulą, czosnkiem i kremowym sosem to klasyczne danie, któr...
Odsłon: 128
Pierogi ruskie uwielbiam od najmłodszych lat, a smak na nie miałam już od daw...
Odsłon: 170
Dzisiaj coś sprawdzonego gdyż kuchnia indyjska jest smaczna i lubiana
Odsłon: 312
Moja dzisiejsza ciap kapusta jest przygotowana do zagęszczonego sosu z pieczo...
Odsłon: 317
Składniki
Wykonanie: Ziemniaki obrać, zetrzeć na tarce i mocno odcisnąć. Następnie połączyć z serem, jajkiem, mąką, solą do smaku i zrumienioną na maśle jedną cebulą. Ciasto przełożyć porcjami na metalową pokrywkę, urywać łyżką nieduże kluseczki, wrzucając wprost do wrzącej osolonej wody. Ugotowane kluseczki osączyć na sicie i okrasić zrumienioną cebulką.