Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne kluseczki z ricotty i szpinaku. Szybko się robią, pysznie smakują. Najlepiej podawać z masłem.
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 706
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22732
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15094
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4832
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 45304
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 706
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22732
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15094
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4832
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 45304
Składniki
Szpinak nalezy umyc i zblanszować wrzatkiem, przelać w sitku zimną wodą i bardzo dokładnie odcisnąc. Poczekać chwilke aż wyschnie i posiekać.
Posiekany szpinak mieszkamy z pozostałymi składnikami. Bułki tartej dodaję około 3 łyżek stołowych (jeśli masa jest za rzadka, trochę więcej). Po połaczeniu się składników formujemy równe kuleczki i gotujemy okolo 6 minut
Najlepiej smakują z masłem i prażonymi płatkami migdałów SMACZNEGO