Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne kluseczki z ricotty i szpinaku. Szybko się robią, pysznie smakują. Najlepiej podawać z masłem.
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113065
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 451
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 792
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 591
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113065
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 451
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 792
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 591
Składniki
Szpinak nalezy umyc i zblanszować wrzatkiem, przelać w sitku zimną wodą i bardzo dokładnie odcisnąc. Poczekać chwilke aż wyschnie i posiekać.
Posiekany szpinak mieszkamy z pozostałymi składnikami. Bułki tartej dodaję około 3 łyżek stołowych (jeśli masa jest za rzadka, trochę więcej). Po połaczeniu się składników formujemy równe kuleczki i gotujemy okolo 6 minut
Najlepiej smakują z masłem i prażonymi płatkami migdałów SMACZNEGO