Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zostały Ci ziemniaki dodaj sera i masz pyszne kluski.
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 81
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 141
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 81
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 141
Składniki
Wykonanie: Ziemniaki zmielić, połączyć z twarogiem, wbić jajka, wsypać mąkę z koperkiem i dokładnie wyrobić masę. W dużym garnku zagotować wodę z solą, a w między czasie na stolnicy wysypanej mąką formować kluski. Następnie wrzucać na wrzącą wodę, a gdy wypłyną na powierzchnię, przełożyć na talerze. Podawać na ciepło z jogurtem i owocami.