Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zostały Ci ziemniaki dodaj sera i masz pyszne kluski.
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 79
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 93
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 79
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 93
Składniki
Wykonanie: Ziemniaki zmielić, połączyć z twarogiem, wbić jajka, wsypać mąkę z koperkiem i dokładnie wyrobić masę. W dużym garnku zagotować wodę z solą, a w między czasie na stolnicy wysypanej mąką formować kluski. Następnie wrzucać na wrzącą wodę, a gdy wypłyną na powierzchnię, przełożyć na talerze. Podawać na ciepło z jogurtem i owocami.