Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zostały Ci ziemniaki dodaj sera i masz pyszne kluski.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5068
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13629
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5892
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7709
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5068
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13629
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5892
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7709
Składniki
Wykonanie: Ziemniaki zmielić, połączyć z twarogiem, wbić jajka, wsypać mąkę z koperkiem i dokładnie wyrobić masę. W dużym garnku zagotować wodę z solą, a w między czasie na stolnicy wysypanej mąką formować kluski. Następnie wrzucać na wrzącą wodę, a gdy wypłyną na powierzchnię, przełożyć na talerze. Podawać na ciepło z jogurtem i owocami.