Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Coś na szybko ale domowo i smacznie .
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1788
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14367
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19479
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13148
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1788
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14367
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19479
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13148
Składniki
Boczek kroimy w paski , smażymy na patelni do wytopienia tłuszczu , dokładamy pokrojoną w pół plasterki kiełbasę i smalec . Całość smażymy do podsmażenia kiełbasy następnie dokładamy pokrojoną w pół piórka cebule i smażymy do ze złocenia cebuli . Gdy całość mamy ładnie usmażone dajemy kluski pokrojone w grubą kostkę lub ćwiartki .
Smażymy na średnim ogniu około 10 minut do ładnego podsmażenia klusek .
Przed podaniem posypujemy szczypiorkiem .