Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Coś na szybko ale domowo i smacznie .
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 11612
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 78
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 8062
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155106
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1119
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 11612
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 78
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 8062
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155106
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1119
Składniki
Boczek kroimy w paski , smażymy na patelni do wytopienia tłuszczu , dokładamy pokrojoną w pół plasterki kiełbasę i smalec . Całość smażymy do podsmażenia kiełbasy następnie dokładamy pokrojoną w pół piórka cebule i smażymy do ze złocenia cebuli . Gdy całość mamy ładnie usmażone dajemy kluski pokrojone w grubą kostkę lub ćwiartki .
Smażymy na średnim ogniu około 10 minut do ładnego podsmażenia klusek .
Przed podaniem posypujemy szczypiorkiem .