Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie dla amatorów potraw z makaronem i kluskami. Kluski spatzle podane z usmażoną kiełbasą, kiełbasą chorizo, wędzonym boczkiem, cebulą i jabłkami, są naprawdę pyszne, polecam.
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8117
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2765
Polecam.
Odsłon: 1342
Polecam.
Odsłon: 399
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8117
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2765
Polecam.
Odsłon: 1342
Polecam.
Odsłon: 399
Składniki
Na patelni rozpuszczamy gęsi smalczyk ze skwarkami, dodajemy wszystkie składniki, oprócz klusek Spatzle i dusimy na wolnym ogniu od czasu do czasu mieszając. Jeżeli mięsne składniki są miękkie doprawiamy do smaku. W między czasie gotujemy kluski Spatzle, ugotowane kluski wkładamy na talerz i nakładamy na nie sowicie usmażoną okrasę.
Smacznego !!!