Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kluski szpecle (niemieckie kluski kładzione) z sosem pietruszkowym i kiełbasą.
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 952
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2825
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 952
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2825
Składniki
Zagotowujemy 750 ml wody z suszoną włoszczyzną, pastą rosołową, listkiem laurowym, zielem angielskim i drobno pokrojoną kiełbaską.
Gotujemy do momentu miękkości włoszczyzny, dodajemy natkę pietruszki. Doprawiamy do smaku pieprzem i solą. Zagęszczamy i zabielamy śmietaną.
W między czasie gotujemy kluski szpecle. Kluski podajemy polane sosem. Smacznego!!!