Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kluski szpecle (niemieckie kluski kładzione) z sosem pietruszkowym i kiełbasą.
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 20771
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 8864
Po powrocie z niezbyt udanego grzybobrania ugotowałam żurek z grzybami, bo ta...
Odsłon: 692
Pyszne medaliony idealne na obiad
Odsłon: 8444
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 20771
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 8864
Po powrocie z niezbyt udanego grzybobrania ugotowałam żurek z grzybami, bo ta...
Odsłon: 692
Pyszne medaliony idealne na obiad
Odsłon: 8444
Składniki
Zagotowujemy 750 ml wody z suszoną włoszczyzną, pastą rosołową, listkiem laurowym, zielem angielskim i drobno pokrojoną kiełbaską.
Gotujemy do momentu miękkości włoszczyzny, dodajemy natkę pietruszki. Doprawiamy do smaku pieprzem i solą. Zagęszczamy i zabielamy śmietaną.
W między czasie gotujemy kluski szpecle. Kluski podajemy polane sosem. Smacznego!!!