Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kluski szpecle (niemieckie kluski kładzione) z sosem pietruszkowym i kiełbasą.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14041
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1616
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15925
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6424
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14041
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1616
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15925
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6424
Składniki
Zagotowujemy 750 ml wody z suszoną włoszczyzną, pastą rosołową, listkiem laurowym, zielem angielskim i drobno pokrojoną kiełbaską.
Gotujemy do momentu miękkości włoszczyzny, dodajemy natkę pietruszki. Doprawiamy do smaku pieprzem i solą. Zagęszczamy i zabielamy śmietaną.
W między czasie gotujemy kluski szpecle. Kluski podajemy polane sosem. Smacznego!!!