Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kluski szpecle (niemieckie kluski kładzione) z sosem pietruszkowym i kiełbasą.
Błyskawiczny obiad z koprem włoskim w aromatycznym sosie serowym.
Odsłon: 2881
Puree z kalafiora to pyszna alternatywa dla klasycznego, ziemniaczanego. Cech...
Odsłon: 1159
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 13619
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2797
Błyskawiczny obiad z koprem włoskim w aromatycznym sosie serowym.
Odsłon: 2881
Puree z kalafiora to pyszna alternatywa dla klasycznego, ziemniaczanego. Cech...
Odsłon: 1159
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 13619
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2797
Składniki
Zagotowujemy 750 ml wody z suszoną włoszczyzną, pastą rosołową, listkiem laurowym, zielem angielskim i drobno pokrojoną kiełbaską.
Gotujemy do momentu miękkości włoszczyzny, dodajemy natkę pietruszki. Doprawiamy do smaku pieprzem i solą. Zagęszczamy i zabielamy śmietaną.
W między czasie gotujemy kluski szpecle. Kluski podajemy polane sosem. Smacznego!!!