Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smażone kluski z dziurką ze skwarkami i cebulą, podane z sałatką z kapusty, marchewki i papryki.
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 549
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 1789
Szybka, prosta w przygotowaniu sałatka z kilku składników, które zazwyczaj ma...
Odsłon: 22025
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 549
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 1789
Szybka, prosta w przygotowaniu sałatka z kilku składników, które zazwyczaj ma...
Odsłon: 22025
Składniki
Pokrojony wędzony boczek smażymy na rozgrzanej bez tłuszczu patelni, tłuszcz wytopi się z boczku. Gdy skwarki zarumienią się dodajemy pokrojoną w ćwiartki cebulę i smażymy do ładnego jej zeszklenia. Gdy cebula ładnie będzie zeszklona układamy na patelni wcześniej ugotowane, ostudzone kluski. Kluski smażymy razem ze skwarkami z cebulą.
Usmażone kluski podajemy posypane skwarkami z cebulą oraz z sałatką z kapusty,marchewki i papryki. Smacznego!!!