Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie, proste i swojskie danie z wykorzystaniem klusek ziemniaczanych. Sprawdzą się w nim kopytka, śląskie czy szare kluski.
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 1825
Polecam, pychota.
Odsłon: 602
Zwykła surówka z rzodkwi i marchewki , za to soczysta i pięknie podana.
Odsłon: 491
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 1825
Polecam, pychota.
Odsłon: 602
Zwykła surówka z rzodkwi i marchewki , za to soczysta i pięknie podana.
Odsłon: 491
Składniki
Kiełbasę kroimy w plasterki, a cebulę w piórka. Na patelni, na oleju przesmażamy kiełbasę. Gdy lekko się zarumieni dodajemy cebulę, musztardę i przyprawy. Smażymy, aż cebula będzie szklista. Na końcu dodajemy ugotowane kluski i smażymy jeszcze 3 minuty, delikatnie mieszając.