Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie, proste i swojskie danie z wykorzystaniem klusek ziemniaczanych. Sprawdzą się w nim kopytka, śląskie czy szare kluski.
Najprostsze ciasto jakie można sobie wyobrazić. Proste i szybkie w przygotowa...
Odsłon: 301
Ogórki, papryka i cebula, a wszystko w aromacie czosnku i ziół – oto przepis...
Odsłon: 21607
Najprostsze ciasto jakie można sobie wyobrazić. Proste i szybkie w przygotowa...
Odsłon: 301
Ogórki, papryka i cebula, a wszystko w aromacie czosnku i ziół – oto przepis...
Odsłon: 21607
Składniki
Kiełbasę kroimy w plasterki, a cebulę w piórka. Na patelni, na oleju przesmażamy kiełbasę. Gdy lekko się zarumieni dodajemy cebulę, musztardę i przyprawy. Smażymy, aż cebula będzie szklista. Na końcu dodajemy ugotowane kluski i smażymy jeszcze 3 minuty, delikatnie mieszając.