Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie, proste i swojskie danie z wykorzystaniem klusek ziemniaczanych. Sprawdzą się w nim kopytka, śląskie czy szare kluski.
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 723
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 319
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 723
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 319
Składniki
Kiełbasę kroimy w plasterki, a cebulę w piórka. Na patelni, na oleju przesmażamy kiełbasę. Gdy lekko się zarumieni dodajemy cebulę, musztardę i przyprawy. Smażymy, aż cebula będzie szklista. Na końcu dodajemy ugotowane kluski i smażymy jeszcze 3 minuty, delikatnie mieszając.