Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo proste w wykonaniu danie na smaczny i tani obiad.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8085
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 384
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8085
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 384
Składniki
Wykonanie: Bułki drobno pokruszyć i zrumienić w piekarniku. Boczek, kiełbasę pokroić w kostkę i na wytopionym tłuszczu zrumienić posiekaną cebulę. Jajka rozbełtać z mlekiem, przyprawić do smaku i wymieszać z grzankami, przysmażoną kiełbasą, cebulą z boczkiem, natką pietruszki. Dokładnie wymieszać i przełożyć do wcześniej przygotowanej formy keksowej. Zapiec w temperaturze 200 stopni przez około 20 minut.