Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Z dodatkiem piwa smakują wybornie.
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 79
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 93
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 79
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 93
Składniki
Sposób przygotowania: Ziemniaki ugotować w osolonej wodzie, przestudzić i dokładnie utłuc
Bułkę pokroić w drobną kostkę i podsmażyć na boczku.
Następnie zmieszać z ziemniakami, jajkami roztrzepanymi, wsypać obie mąki i pietruszkę i dokładnie wyrobić masę.
Formować małe kulki i ugotować w osolonym wrzątku. Po ugotowaniu okrasić knedelki prażoną bułką z masłem lub polać dowolnym sosem