Do góry

Dania główne Przepis na:

Knedle twarogowe

Knedle twarogowe

Autor:

Przepisów i artykułów: 2356 Ocena: 15045

Dodano:

Odsłon: 2388

Sycące i smaczne knedle Babci Stefci.

Składniki

5-6 os. 60 min łatwe przystępne
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Wykonanie:

    Twaróg zmielić, i utrzeć z masłem, jajkami, kaszą manną i mąką. Formować knedelki, i gotować w osolonej wodzie około 10 minut. Podawać polane masłem z bułką tartą lub kwaśną śmietaną.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń