Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 355
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11142
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3837
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1323
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 355
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11142
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3837
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1323
Składniki
Ser mielimy dwa razy w maszynce do mięsa a następnie i mieszamy z kaszą manną i odstawiamy na 30 minut w chłodne miejsce.Dwa deka margaryny ucieramy z żółtkami dodajemy porcjami ser i dokładnie mieszamy. Z białek i odrobiny soli ubijamy pianę, dodajemy ją na końcu do masy serowej i dokładnie delikatnie mieszamy. Ręce oprószamy mąką i z masy formujemy nieduże kulki.Na osolony wrzątek wrzucamy knedle. Lekko mieszamy -przykrywamy. Gotujemy ok. 4 minut od ich wypłynięcia na wierzch. Knedle podajemy z resztą stopionej margaryny i mieszamy z bułką tartą.