Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7885
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 299
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3120
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 595
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7885
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 299
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3120
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 595
Składniki
Ser mielimy dwa razy w maszynce do mięsa a następnie i mieszamy z kaszą manną i odstawiamy na 30 minut w chłodne miejsce.Dwa deka margaryny ucieramy z żółtkami dodajemy porcjami ser i dokładnie mieszamy. Z białek i odrobiny soli ubijamy pianę, dodajemy ją na końcu do masy serowej i dokładnie delikatnie mieszamy. Ręce oprószamy mąką i z masy formujemy nieduże kulki.Na osolony wrzątek wrzucamy knedle. Lekko mieszamy -przykrywamy. Gotujemy ok. 4 minut od ich wypłynięcia na wierzch. Knedle podajemy z resztą stopionej margaryny i mieszamy z bułką tartą.