Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tym razem kofty w wersji kebabowej:). Te szaszłyki z mielonego mięsa smakują doskonale ze świeżym pieczywem i sosami na bazie jogurtu.
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 240
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4575
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12346
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7018
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 240
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4575
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12346
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7018
Składniki
Cebulę, natkę pietruszki i paprykę drobno siekamy. Kajzerkę moczymy w ciepłej wodzie, kiedy zmięknie odciskamy.
Wszystkie składniki i przyprawy zagniatamy razem do powstania gładkiej, lepkiej masy.
Mięsem oblepiamy patyczki. Grillujemy przez około 40-50 minut.