Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiące na zewnątrz, delikatne w środku, urozmaicone warzywami podnoszącymi ich smak.
Kokosowy deser z herbatnikami i słodką, chrupiącą kokosową pierzynką. Deser j...
Odsłon: 8670
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 75
Kokosowy deser z herbatnikami i słodką, chrupiącą kokosową pierzynką. Deser j...
Odsłon: 8670
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 75
Składniki
Mięso doprawić solą, pieprzem, przyprawą gyros. Cukinię, paprykę umyć , utrzeć na tarce o grubszych otworach , dodać do mięsa.
Pomidory pokroić w kostkę. Ser utrzeć na tarce o grubszych otworach. Ser, pomidory dodać do mięsa , wbić jajko, dodać musztardę i 1 łyżkę tartej bułki, dokładnie wymieszać.
Uformować kotleciki, obtoczyć w tartej bułce. Na patelni rozgrzać trochę oleju, smażyć kotleciki na złoty kolor z obu stron. Osączyć na papierowym ręczniku.
Podawać z podpieczonymi ziemniakami i marchewką z groszkiem.