Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Leczo z warzyw z dodatkiem wędliny jest bardzo łatwe do przygotowania. To smaczne i sycące danie jednogarnkowe.
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 285
Proste i szybkie racuszki z jabłkami to niezawodny przepis na pożywne śniadan...
Odsłon: 25642
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 285
Proste i szybkie racuszki z jabłkami to niezawodny przepis na pożywne śniadan...
Odsłon: 25642
Składniki
Fasolkę szparagową umyć, pokroić i blanszować w osolonej wodzie, osączyć.
Na rozgrzanej oliwie podsmażyć pokrojoną paprykę, por i czosnek. Seler i marchewkę obrać, pokroić w kostkę, wsypać do papryki, podsmażyć.
Na patelni zrumienić pokrojoną kiełbasę bez osłonki. Pomidory sparzyć wrzącą wodą, obrać ze skórki, usunąć nasiona, miąższ pokroić.
Przygotowane składniki wsypać do garnka, zalać niewielką ilością wody, dodać kostkę bulionową i gotować.
Pod koniec dodać pomidory, fasolkę i ketchup, gotować do miękkości. Mąkę wymieszać z odrobiną wody, połączyć z warzywami, zagotować. Doprawić do smaku solą, cukrem i pieprzem.