Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Szaszłyki z łososiem są pyszne i kolorowe. Sos na bazie serka śmietankowego i jogurtu z dodatkiem dymki i szczypiorku jest idealnym dopełnieniem.
długie wykałaczki do szaszłyków, grill
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113275
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 708
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 1230
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 780
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113275
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 708
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 1230
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 780
Składniki
Łososia kroimy w kawałki. Oprószamy solą, pieprzem i koperkiem. Warzywa kroimy w kawałki. Oprószamy solą ziołową i skrapiamy olejem. Delikatnie mieszamy. Na wykałaczki nadziewamy kawałki warzyw i ryby. Grillujemy kilka minut. Podajemy z sosem. Jogurt mieszamy z serkiem. Dodajemy posiekaną drobno cebulę i szczypiorek. Doprawiamy solą i pieprzem.
Smacznego.