Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Szaszłyki z łososiem są pyszne i kolorowe. Sos na bazie serka śmietankowego i jogurtu z dodatkiem dymki i szczypiorku jest idealnym dopełnieniem.
długie wykałaczki do szaszłyków, grill
Bogata w smaku sałatka idealna na święta lub lepszy lunch. Można ją przygotow...
Odsłon: 366
Przepyszny arabski "smalczyk" z fasoli.
Odsłon: 807
A oto je nie Risotto, ani nie Kaszotto ale ... poznaniackie PYROTTO czyli po...
Odsłon: 318
Bogata w smaku sałatka idealna na święta lub lepszy lunch. Można ją przygotow...
Odsłon: 366
Przepyszny arabski "smalczyk" z fasoli.
Odsłon: 807
A oto je nie Risotto, ani nie Kaszotto ale ... poznaniackie PYROTTO czyli po...
Odsłon: 318
Składniki
Łososia kroimy w kawałki. Oprószamy solą, pieprzem i koperkiem. Warzywa kroimy w kawałki. Oprószamy solą ziołową i skrapiamy olejem. Delikatnie mieszamy. Na wykałaczki nadziewamy kawałki warzyw i ryby. Grillujemy kilka minut. Podajemy z sosem. Jogurt mieszamy z serkiem. Dodajemy posiekaną drobno cebulę i szczypiorek. Doprawiamy solą i pieprzem.
Smacznego.