Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Takich pysznych kopertek jeszcze nie jadłaś/eś, smak ich sam rozpływa się w ustach. Kotlety z polędwiczek wieprzowych z niesamowitym farszem z sera brie, panierowane w nietypowej panierce, koniecznie wypróbuj.
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1087
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 440
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 450
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1087
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 440
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 450
Składniki
1. Mięso kroję w plastry, delikatnie rozbijam, doprawiam pieprzem oraz solą. 2. Szczypiorek drobno siekam, szynkę kroję w kostkę, z sera zdejmuję białą skórkę, resztę drobno kroję. Szczypiorek, szynkę ser mieszam dokładnie łyżką. 3. Łyżkę farszu umieszczam na środku każdego kawałka mięsa.
4. Mięso składam w kopertki. 5. Do miseczki wbijam jajka roztrzepuję widelcem. Do drugiej miseczki wsypuję bułkę tartą oraz proszek Nuggetsy, mieszam. 6. Kopertki panieruję w jajku, następnie w mieszance z bułką tartą. 7. Kotlety smażę na rozgrzanym oleju z każdej strony.
8. Kotlety gotowe, podaję z ziemniakami oraz sałatką. 9. Smacznego.