Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis Babci Stefci z Bieszczad na smaczne kopytka.
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17775
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1859
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15559
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 7202
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17775
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1859
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15559
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 7202
Składniki
Wykonanie: Ziemniaki obrać, ugotować w osolonej wodzie i zmielić lub utłuc. Wbić jajko, wsypać mąkę z budyniem, dodać koperek, posolić i zagnieść. Następnie na stolnicy wysypanej mąką , formujemy wałeczki, lekko spłaszczamy, kroimy ukośnie. Wrzucamy na osolony wrzątek i gotujemy do momentu wypłynięcia na powierzchnię. Podajemy polane masłem lub z sosem według uznania.