Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kopytka z kalafiora są zaskakujące w w smaku. Najlepiej smakują zrumienione na patelni na oliwie z domowym pesto.
Czy pulpety z piekarnika mogą być równie soczyste i pełne smaku? Oczywiście!...
Odsłon: 3199
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 199
Delikatne polędwiczki , aromatyczny ananas , na każdy obiad.
Odsłon: 204
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 38308
Czy pulpety z piekarnika mogą być równie soczyste i pełne smaku? Oczywiście!...
Odsłon: 3199
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 199
Delikatne polędwiczki , aromatyczny ananas , na każdy obiad.
Odsłon: 204
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 38308
Składniki
Kalafior rozdrobnić w malakserze na bardzo drobno i przełożyć do dużej miski.
Dosypać ok. 3/4 szklanki mąki i zagnieść ciasto w razie potrzeby dosypać mąkę.
Podzielić ciasto na mniejsze części i z każdej uformować wałek a następnie pokroić na kluski. Gotować w osolonym wrzątku. Po wypłynięciu jeszcze 2 minuty. Podawać z np. z pesto.