Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kopytka z kalafiora są zaskakujące w w smaku. Najlepiej smakują zrumienione na patelni na oliwie z domowym pesto.
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 21683
Serowe krokiety z brokułami to smażone na złoto kotleciki z ciasta na bazie m...
Odsłon: 252
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 294
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 21683
Serowe krokiety z brokułami to smażone na złoto kotleciki z ciasta na bazie m...
Odsłon: 252
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 294
Składniki
Kalafior rozdrobnić w malakserze na bardzo drobno i przełożyć do dużej miski.
Dosypać ok. 3/4 szklanki mąki i zagnieść ciasto w razie potrzeby dosypać mąkę.
Podzielić ciasto na mniejsze części i z każdej uformować wałek a następnie pokroić na kluski. Gotować w osolonym wrzątku. Po wypłynięciu jeszcze 2 minuty. Podawać z np. z pesto.