Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne,rozpływają się w ustach,polecam:)
smaczny pieczony kurczak w nowej odsłonie.
Odsłon: 104
Łatwe w przygotowaniu torciki z musem czekoladowym z białej czekolady. Fajny...
Odsłon: 62
Omlet hiszpański, czyli tortilla de patatas, to tradycyjne danie kuchni hiszp...
Odsłon: 4727
Sernik baskijski to zdecydowanie petarda, a sernik baskijski pistacjowy to po...
Odsłon: 6812
smaczny pieczony kurczak w nowej odsłonie.
Odsłon: 104
Łatwe w przygotowaniu torciki z musem czekoladowym z białej czekolady. Fajny...
Odsłon: 62
Omlet hiszpański, czyli tortilla de patatas, to tradycyjne danie kuchni hiszp...
Odsłon: 4727
Sernik baskijski to zdecydowanie petarda, a sernik baskijski pistacjowy to po...
Odsłon: 6812
Składniki
Ziemniaki z poprzedniego dnia zmielić wraz z twarogiem. Dodać mąkę ,napisałam orientacyjnie,bo może trzeba będzie więcej dodać,to zależy od ziemniaków. Dać jajko , sól i pieprz,wyrobić masę. Wyłożyć na podsypaną mąką stolnicę i zarobić ciasto.Podzielić na 3 -4 części,zrolować wałek i ze skosa wycinać kopytka. Wrzucać na posolony wrzątek i gotować moment do ich wypłynięcia. Polać na talerzu zrumienionym masłem Smacznego życzę!