Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2665
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 1075
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2665
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 1075
Składniki
Mięso pokroić w drobną kostkę,ser utrzeć na tarce o grubych oczkach,pieczarki pokroić drobno.
Jaja rozmącić dodać mąkę i przyprawy wmieszać mięso ser i pieczarki dobrze wymieszać.Nakładać masę łyżką na rozgrzany tłuszcz formując kotleciki obrócić gdy się zrumienią.
Najlepsze są świeżo smażone chrupiące!