Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na ten makowiec jest b. prosty, nieskomplikowany , a makowiec pyszny....
Odsłon: 1925
Domowy przepis na dobrą kiełbasę podsuszaną, prosty stary przepis.
Odsłon: 70163
Sernik królewski z brzoskwiniami to wyśmienite, klasyczne ciasto serowe na kr...
Odsłon: 24964
To zupa idealna na świąteczny stół o bardzo wyrazistym smaku i pięknym rumian...
Odsłon: 140
Polecam. Pod choinką smakuje wyjątkowo.
Odsłon: 95
Przepis na ten makowiec jest b. prosty, nieskomplikowany , a makowiec pyszny....
Odsłon: 1925
Domowy przepis na dobrą kiełbasę podsuszaną, prosty stary przepis.
Odsłon: 70163
Sernik królewski z brzoskwiniami to wyśmienite, klasyczne ciasto serowe na kr...
Odsłon: 24964
To zupa idealna na świąteczny stół o bardzo wyrazistym smaku i pięknym rumian...
Odsłon: 140
Polecam. Pod choinką smakuje wyjątkowo.
Odsłon: 95
Składniki
Mięso pokroić w drobną kostkę,ser utrzeć na tarce o grubych oczkach,pieczarki pokroić drobno.
Jaja rozmącić dodać mąkę i przyprawy wmieszać mięso ser i pieczarki dobrze wymieszać.Nakładać masę łyżką na rozgrzany tłuszcz formując kotleciki obrócić gdy się zrumienią.
Najlepsze są świeżo smażone chrupiące!