Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Drobiowe kotleciki gotowe w kilka chwil, zaskakują niebanalnym smakiem
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 29
Bardzo prosty pomysł na kolację, gdzie główną rolę gra marchewka. Zapiekana p...
Odsłon: 1537
Miałam trzy podejścia do tematu, zanim w airfryerze powstała wreszcie idealna...
Odsłon: 222
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 29
Bardzo prosty pomysł na kolację, gdzie główną rolę gra marchewka. Zapiekana p...
Odsłon: 1537
Miałam trzy podejścia do tematu, zanim w airfryerze powstała wreszcie idealna...
Odsłon: 222
Składniki
Pieczarki umyć, obrać, pokroić w paseczki i obsmażyć na patelni. Oddzielić białko od żółtka i ubić pianę z białka.
Mięso pokroić w krótsze paski, dodać pokrojoną w kostkę zieloną cebulkę, pieczarki, mąkę ziemniaczaną i mąkę pszenną, żółtko jaja kurzego. Doprawić solą i pieprzem do smaku. Dokładnie wymieszać.
Na końcu delikatnie dodać pianę z białka i jeszcze raz delikatnie wymieszać. Smażyć do uzyskania złotego koloru po kilka minut na jednej stronie.