Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Z warzywami super smakują.
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 40
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 558
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2010
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4003
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 40
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 558
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2010
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4003
Składniki
Sposób przygotowania: Warzywa umyć i ugotować
Następnie zmielić, dodać mięso, jaja, podsmażoną cebulę i bułkę tartą.
Formować kotlety i obtaczać w bułce tartej. Smażyć z obu stron złociście na oleju i podawać z dowolnym sosem.