Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealne na obiad.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11387
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1218
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11917
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 1938
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11387
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1218
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11917
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 1938
Składniki
Wykonanie: Białą cebulę, ziemniaka zetrzeć na tarce, dodać do mięsa. Następnie dodać zmiażdżony czosnek, jajko i dokładnie wymieszać i odstawić do lodówki na 20 minut. Czerwoną cebulę pokroić w cienkie plastry. Formować małe kotleciki i smażyć z czerwoną cebulą z obu stron na małym ogniu na złoto.