Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealne na obiad.
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3900
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 415043
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2442
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3900
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 415043
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2442
Składniki
Wykonanie: Białą cebulę, ziemniaka zetrzeć na tarce, dodać do mięsa. Następnie dodać zmiażdżony czosnek, jajko i dokładnie wymieszać i odstawić do lodówki na 20 minut. Czerwoną cebulę pokroić w cienkie plastry. Formować małe kotleciki i smażyć z czerwoną cebulą z obu stron na małym ogniu na złoto.