Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealne na obiad.
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 79
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 138
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 79
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 138
Składniki
Wykonanie: Białą cebulę, ziemniaka zetrzeć na tarce, dodać do mięsa. Następnie dodać zmiażdżony czosnek, jajko i dokładnie wymieszać i odstawić do lodówki na 20 minut. Czerwoną cebulę pokroić w cienkie plastry. Formować małe kotleciki i smażyć z czerwoną cebulą z obu stron na małym ogniu na złoto.