Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Groch to nie tylko grochówka, bardzo ciekawy przepis na poznanie grochu pod inną postacią
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 74
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 208
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 87
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 74
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 208
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 87
Składniki
Groch namoczyć na noc i ugotować do miękkości, potem mocna odcisnąć z wody, przełożyć do miski, dodać pokrojoną cebule, czosnek i wszystko razem zmiksować blenderem. Do powstałem masy dodać jajko, trochę bułki tartej i przyprawy, wszystko dobrze wymieszać masa ma być konsystencji żeby dało się uformować kotleciki. smażyć na oleju na złoty kolor