Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Groch to nie tylko grochówka, bardzo ciekawy przepis na poznanie grochu pod inną postacią
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2552
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 385
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4363
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2552
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 385
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4363
Składniki
Groch namoczyć na noc i ugotować do miękkości, potem mocna odcisnąć z wody, przełożyć do miski, dodać pokrojoną cebule, czosnek i wszystko razem zmiksować blenderem. Do powstałem masy dodać jajko, trochę bułki tartej i przyprawy, wszystko dobrze wymieszać masa ma być konsystencji żeby dało się uformować kotleciki. smażyć na oleju na złoty kolor