Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty, pożywny i co ważne zdrowy przepis na przepyszne lekkie kotleciki.
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 1264
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1086
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2146
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 1264
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1086
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2146
Składniki
Kaszę jaglaną gotujemy, jajka obieramy ze skorupek i kroimy w kostkę.
Kaszę (ostudzoną), jajka na twardo i surowe, posiekany szczypiorek i przyprawy umieszczamy w większej misce i mieszamy do połączenia składników.
Zwilżonymi rękami wybieramy po łyżce masy i formujemy kotleciki. Lekko spłaszczamy.
Na rozgrzanym tłuszczu smażymy kotlety z obu stron do zrumienienia.