Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty, pożywny i co ważne zdrowy przepis na przepyszne lekkie kotleciki.
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 966
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2848
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 966
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2848
Składniki
Kaszę jaglaną gotujemy, jajka obieramy ze skorupek i kroimy w kostkę.
Kaszę (ostudzoną), jajka na twardo i surowe, posiekany szczypiorek i przyprawy umieszczamy w większej misce i mieszamy do połączenia składników.
Zwilżonymi rękami wybieramy po łyżce masy i formujemy kotleciki. Lekko spłaszczamy.
Na rozgrzanym tłuszczu smażymy kotlety z obu stron do zrumienienia.