Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty, pożywny i co ważne zdrowy przepis na przepyszne lekkie kotleciki.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13935
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1606
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15664
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6366
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13935
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1606
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15664
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6366
Składniki
Kaszę jaglaną gotujemy, jajka obieramy ze skorupek i kroimy w kostkę.
Kaszę (ostudzoną), jajka na twardo i surowe, posiekany szczypiorek i przyprawy umieszczamy w większej misce i mieszamy do połączenia składników.
Zwilżonymi rękami wybieramy po łyżce masy i formujemy kotleciki. Lekko spłaszczamy.
Na rozgrzanym tłuszczu smażymy kotlety z obu stron do zrumienienia.