Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
lubimy kaszę i szpinak, więc przyszła pora na połączenie tych dwóch składników
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 258
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 95
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 258
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 95
Składniki
1. kaszę jaglaną przepłukać gorącą wodą, potem zimną, znowu gorącą i zimną (żeby pozbyć się goryczki), kaszę ugotować na miękko, przestudzić, 2. szpinak pokroić drobno, kaszę wyłożyć do miski, rozgnieść widelcem, dodać szpinak, jajko, pokrojony drobno ser żółty sól i pieprz, wymieszać, w razie potrzeby można dodać łyżkę kaszy manny, 3. formować kotleciki, obtaczać w bułce tartej, smażyć na rozgrzanym oleju, podawać z surówką i np. ketchupem jak ktoś lubi, smacznego