Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 08-01-2023
Często nie wiemy jak wykorzystać mięso z rosołu. Takie mięso nie musi być nudne. Wystarczy dodać trochę marchewki, pieczonej dyni, a możemy przygotować pyszne, proste w przygotowaniu chrupiące kotleciki.
Przepis na szaszłyki z mielonego mięsa jagnięcego z dodatkiem warzyw oraz aro...
Odsłon: 205
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 34066
Uwielbiamy sałatki. Nie tylko do obiadu. Samo dobro.
Odsłon: 490
Przesmaczne małe wręcz mini oponki z ciasta bananowego. Pyszne, bez cukru dos...
Odsłon: 2498
Przepis na szaszłyki z mielonego mięsa jagnięcego z dodatkiem warzyw oraz aro...
Odsłon: 205
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 34066
Uwielbiamy sałatki. Nie tylko do obiadu. Samo dobro.
Odsłon: 490
Przesmaczne małe wręcz mini oponki z ciasta bananowego. Pyszne, bez cukru dos...
Odsłon: 2498
Składniki
Mięso obieramy z kości i drobno kroimy. Bułkę tartą i len mielony zalewamy gorącym rosołem, odstawiamy aby dobrze namokły. Wszystkie składniki dokładnie wyrabiamy i przyprawiamy do smaku. Z powstałej masy formujemy kotleciku i smażymy z obu stron. Smacznego!