Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 08-01-2023
Często nie wiemy jak wykorzystać mięso z rosołu. Takie mięso nie musi być nudne. Wystarczy dodać trochę marchewki, pieczonej dyni, a możemy przygotować pyszne, proste w przygotowaniu chrupiące kotleciki.
Uwielbiam młodą kapustkę pod każdą postacią, jest wdzięcznym produktem do wsz...
Odsłon: 3299
Pełnowartościowa sałatka z rybą to dobry pomysł na lekki posiłek, który dzięk...
Odsłon: 104
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 262
Uwielbiam młodą kapustkę pod każdą postacią, jest wdzięcznym produktem do wsz...
Odsłon: 3299
Pełnowartościowa sałatka z rybą to dobry pomysł na lekki posiłek, który dzięk...
Odsłon: 104
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 262
Składniki
Mięso obieramy z kości i drobno kroimy. Bułkę tartą i len mielony zalewamy gorącym rosołem, odstawiamy aby dobrze namokły. Wszystkie składniki dokładnie wyrabiamy i przyprawiamy do smaku. Z powstałej masy formujemy kotleciku i smażymy z obu stron. Smacznego!