Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty przepis na kotleciki w sosie pomidorowym. Bez smażenia, bez dodatkowego tłuszczu! Sycący posiłek bogaty w białko. Bez cukru, bez glutenu. Obiad w 30 minut!
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1263
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 263
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2261
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1263
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 263
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2261
Składniki
Marchewki ścieramy na tarce o dużych oczkach, następnie dodajemy do mielonego mięsa wraz z otrębami, prażoną cebulką i czosnkiem. Doprawiamy płaską łyżeczką soli, płaską łyżeczką pieprzu i łyżką majeranku.
Na dno naczynia żaroodpornego wylewamy passatę pomidorową.
Wilgotnymi dłońmi formujemy kotleciki i układamy je w sosie pomidorowym. Danie posypujemy startą mozzarellą i pieczemy pod przykryciem przez 35 minut w 180 stopniach z termoobiegiem. Smacznego!