Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ziemniaki wspaniale komponują się z łososiem.
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 6172
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 6172
Składniki
Wykonanie: Ziemniaki obrać, ugotować i utłuc. Następnie łososia rozgnieść widelcem, połączyć z przestudzonymi ziemniakami, wbić jajka, dodać natkę pietruszki, zmiażdżony czosnek, pokrojone pomidory i przyprawy do smaku. Całość dokładnie wymieszać (w razie potrzeby dosypać bułki tartej) i włożyć do lodówki na godzinę. Z masy formować kotleciki, obtaczać w bułce tartej i smażyć z obu stron na oleju na złoty kolor.