Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
kolejna propozycja na smaczne, bezmięsne kotleciki. łatwe i szybkie w wykonaniu, z niewielu łatwo dostępnych składników, polecam
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1078
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4712
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1365
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1078
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4712
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1365
Składniki
Ugotowane ziemniaki utrzeć jak puree. Szpinak podsmażyć na patelni z cebulą. Dodac do ziemniaków, razem z jajkiem i przyprawami. Wymieszać.Z ciasta formować kotlety (dla ułatwienia dłonie nalezy zwilżać wodą, aby masa nie kleiła się do rąk). Obtaczać w bułce tartej i usmażyć po kilka minut z każdej strony na złoty kolor.
Kotleciki podałam z sosem pomidorowym i ogórkami konserwowymi. Smacznego :-)