Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
kolejna propozycja na smaczne, bezmięsne kotleciki. łatwe i szybkie w wykonaniu, z niewielu łatwo dostępnych składników, polecam
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 207
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 300
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 289
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 207
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 300
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 289
Składniki
Ugotowane ziemniaki utrzeć jak puree. Szpinak podsmażyć na patelni z cebulą. Dodac do ziemniaków, razem z jajkiem i przyprawami. Wymieszać.Z ciasta formować kotlety (dla ułatwienia dłonie nalezy zwilżać wodą, aby masa nie kleiła się do rąk). Obtaczać w bułce tartej i usmażyć po kilka minut z każdej strony na złoty kolor.
Kotleciki podałam z sosem pomidorowym i ogórkami konserwowymi. Smacznego :-)