Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny dodatek na obiad. Przepis dała mi moja ciocia z Bieszczad.
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 236
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1300
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 4108
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 1051
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 236
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1300
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 4108
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 1051
Składniki
Wykonanie: Filety opłukać, osuszyć i rozbić z dodatkiem soli i pieprzu, następnie posmarować musztardą. Parówki obrać z osłonek, owinąć w trąbkę pora i położyć na przygotowane filety. Całość zawinąć i spiąć wykałaczkami, moczyć w rozmąconych jajkach, panierować w bułce tartej z mąką. Smażyć roladki na rozgrzanym oleju ze wszystkich stron na złoto. Podawać do obiadu lub jako zakąska razem z pieczywem.