Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny dodatek na obiad. Przepis dała mi moja ciocia z Bieszczad.
Pierniczki na miodzie gryczanym są pyszne, mięciutkie i bardzo aromatyczne. T...
Odsłon: 1674
Pyszne naleśniki z farszem jak na pierogi ruskie. Jeśli nie chce Wam się lepi...
Odsłon: 239
Delikatne tortellini, aromatyczny boczek, pyszne warzywa, tworzą symfonię smaku.
Odsłon: 563
Pierniczki na miodzie gryczanym są pyszne, mięciutkie i bardzo aromatyczne. T...
Odsłon: 1674
Pyszne naleśniki z farszem jak na pierogi ruskie. Jeśli nie chce Wam się lepi...
Odsłon: 239
Delikatne tortellini, aromatyczny boczek, pyszne warzywa, tworzą symfonię smaku.
Odsłon: 563
Składniki
Wykonanie: Filety opłukać, osuszyć i rozbić z dodatkiem soli i pieprzu, następnie posmarować musztardą. Parówki obrać z osłonek, owinąć w trąbkę pora i położyć na przygotowane filety. Całość zawinąć i spiąć wykałaczkami, moczyć w rozmąconych jajkach, panierować w bułce tartej z mąką. Smażyć roladki na rozgrzanym oleju ze wszystkich stron na złoto. Podawać do obiadu lub jako zakąska razem z pieczywem.