Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny dodatek na obiad. Przepis dała mi moja ciocia z Bieszczad.
        
        
        
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35728
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1214
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1759
            Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 6028
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35728
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1214
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1759
            Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 6028
        
        
                Składniki
Wykonanie: Filety opłukać, osuszyć i rozbić z dodatkiem soli i pieprzu, następnie posmarować musztardą. Parówki obrać z osłonek, owinąć w trąbkę pora i położyć na przygotowane filety. Całość zawinąć i spiąć wykałaczkami, moczyć w rozmąconych jajkach, panierować w bułce tartej z mąką. Smażyć roladki na rozgrzanym oleju ze wszystkich stron na złoto. Podawać do obiadu lub jako zakąska razem z pieczywem.