Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny kotlet drobiowy podany z pieczarkami, to propozycja na obiad .
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1313
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 24935
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 107
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1313
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 24935
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 107
Składniki
Fileta przetnij na pół, lekko rozbij i posyp przyprawami.
Pieczarki i cebule obierz podsmaż na oleju, dopraw do smaku solą i pieprzem, dodaj serek i natkę pietruszki .
Filety obtocz w mące, jajku i bułce tartej i usmaż na rozgrzanym oleju z obu stron.
Na usmażone kotlety rozłóż usmażone pieczarki i posyp natką pietruszki , podaj z ugotowanymi ziemniakami i ulubioną surówką .