Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny kotlet drobiowy podany z pieczarkami, to propozycja na obiad .
Dwa hity, Murzynek i Izaura, przy jednym ucieraniu ciasta. Kochaliśmy je za...
Odsłon: 6925
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5183
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2227
Dwa hity, Murzynek i Izaura, przy jednym ucieraniu ciasta. Kochaliśmy je za...
Odsłon: 6925
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5183
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2227
Składniki
Fileta przetnij na pół, lekko rozbij i posyp przyprawami.
Pieczarki i cebule obierz podsmaż na oleju, dopraw do smaku solą i pieprzem, dodaj serek i natkę pietruszki .
Filety obtocz w mące, jajku i bułce tartej i usmaż na rozgrzanym oleju z obu stron.
Na usmażone kotlety rozłóż usmażone pieczarki i posyp natką pietruszki , podaj z ugotowanymi ziemniakami i ulubioną surówką .