Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiący i smaczny kotlet na niedzielny obiad.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1244
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 548
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1340
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1244
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 548
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1340
Składniki
Wykonanie: Mięso wrzucić do miski, wbić jajko, dodać zmiażdżony czosnek, bułkę tartą, doprawić do smaku sola i pieprzem. Bardzo dokładnie wyrobić masę mięsną. Płatki pokruszyć, dodać bułkę tartą i wymieszać. Z powstałej masy mięsnej formować na dłoni zgrabne kotlety, panierować w płatkach kukurydzianych. Smażyć na rozgrzanym oleju z obu stron na złoty kolor. SMACZNEGO.