Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiący i smaczny kotlet na niedzielny obiad.
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 118977
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8804
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3192
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 2750
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 118977
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8804
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3192
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 2750
Składniki
Wykonanie: Mięso wrzucić do miski, wbić jajko, dodać zmiażdżony czosnek, bułkę tartą, doprawić do smaku sola i pieprzem. Bardzo dokładnie wyrobić masę mięsną. Płatki pokruszyć, dodać bułkę tartą i wymieszać. Z powstałej masy mięsnej formować na dłoni zgrabne kotlety, panierować w płatkach kukurydzianych. Smażyć na rozgrzanym oleju z obu stron na złoty kolor. SMACZNEGO.