Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiący i smaczny kotlet na niedzielny obiad.
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7566
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2593
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7566
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2593
Składniki
Wykonanie: Mięso wrzucić do miski, wbić jajko, dodać zmiażdżony czosnek, bułkę tartą, doprawić do smaku sola i pieprzem. Bardzo dokładnie wyrobić masę mięsną. Płatki pokruszyć, dodać bułkę tartą i wymieszać. Z powstałej masy mięsnej formować na dłoni zgrabne kotlety, panierować w płatkach kukurydzianych. Smażyć na rozgrzanym oleju z obu stron na złoty kolor. SMACZNEGO.