Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ZASTANAWIAŁEM SIĘ CO MOŻNA ZROBIĆ Z KURĄ NA KTÓREJ UGOTOWAŁEM ROSÓŁ...
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113076
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 463
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 800
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 600
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113076
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 463
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 800
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 600
Składniki
ODDZIELIĆ MIĘSO OD KOŚCI. ZEMLEĆ W MASZYNCE DO MIĘSA RAZEM Z CZERSTWĄ BUŁKĄ I CEBULĄ. DODAĆ JAJKO,ZIOŁA PROWANSALSKIE. DOPRAWIĆ SOLĄ I PIEPRZEM. UFORMOWAĆ KOTLETY,OBTOCZYĆ W BUŁCE TARTEJ I SMAŻYĆ.