Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ZASTANAWIAŁEM SIĘ CO MOŻNA ZROBIĆ Z KURĄ NA KTÓREJ UGOTOWAŁEM ROSÓŁ...
Makowiec z dawien dawna był moim ulubionym ciastem na święta Bożego Narodzeni...
Odsłon: 12
Przepyszny sernik z warstwą kakaową. To tradycyjny przepis na Izaurę. Takie c...
Odsłon: 432
Rolada nadziewana suszonymi figami, daktylami i morelami. Możemy ją potraktow...
Odsłon: 119
Ciasto idealne na święta i karnawał. Zawiera w sobie najsmaczniejsze tradycyj...
Odsłon: 746
Makowiec z dawien dawna był moim ulubionym ciastem na święta Bożego Narodzeni...
Odsłon: 12
Przepyszny sernik z warstwą kakaową. To tradycyjny przepis na Izaurę. Takie c...
Odsłon: 432
Rolada nadziewana suszonymi figami, daktylami i morelami. Możemy ją potraktow...
Odsłon: 119
Ciasto idealne na święta i karnawał. Zawiera w sobie najsmaczniejsze tradycyj...
Odsłon: 746
Składniki
ODDZIELIĆ MIĘSO OD KOŚCI. ZEMLEĆ W MASZYNCE DO MIĘSA RAZEM Z CZERSTWĄ BUŁKĄ I CEBULĄ. DODAĆ JAJKO,ZIOŁA PROWANSALSKIE. DOPRAWIĆ SOLĄ I PIEPRZEM. UFORMOWAĆ KOTLETY,OBTOCZYĆ W BUŁCE TARTEJ I SMAŻYĆ.