Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kotlet mielony z ziemniakami i sałatką z kapusty i papryki. Polecam.
To prosty przepis, który z łatwością przygotujesz nawet po pracy. Twoja frytk...
Odsłon: 379
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 139
Połączenie różnorodnych warzyw , makaronu sprawia, że sałatka jest pożywna i...
Odsłon: 234
Bogata w antyoksydanty zielona herbata matcha w wersji latte z dodatkiem syro...
Odsłon: 75
Klasyczna, domowa pizza z pieczarkami – prosta w przygotowaniu, a zawsze pysz...
Odsłon: 100
To prosty przepis, który z łatwością przygotujesz nawet po pracy. Twoja frytk...
Odsłon: 379
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 139
Połączenie różnorodnych warzyw , makaronu sprawia, że sałatka jest pożywna i...
Odsłon: 234
Bogata w antyoksydanty zielona herbata matcha w wersji latte z dodatkiem syro...
Odsłon: 75
Klasyczna, domowa pizza z pieczarkami – prosta w przygotowaniu, a zawsze pysz...
Odsłon: 100
Składniki
Mięso ze schabu, podgardle, cebulę i czosnek mielimy. Do zmielonego mięsa dodajemy jajka, sól, pieprz, bułkę tartą i majeranek, dobrze mieszamy. Z wyrobionego mięsa formujemy kotlety. Na rozgrzanej patelni z tłuszczem, smażymy uformowane z farszu kotlety na rumiany kolor z obu stron.
W między czasie gdy smażą się kotlety, gotujemy w osolonej wodzie ziemniaki.
Usmażone kotlety podajemy z ziemniakami i sałatką z kapusty i papryki. Smacznego!!!