Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kotlet mielony z ziemniakami i sałatką z kapusty i papryki. Polecam.
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 48
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 33
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 48
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 33
Składniki
Mięso ze schabu, podgardle, cebulę i czosnek mielimy. Do zmielonego mięsa dodajemy jajka, sól, pieprz, bułkę tartą i majeranek, dobrze mieszamy. Z wyrobionego mięsa formujemy kotlety. Na rozgrzanej patelni z tłuszczem, smażymy uformowane z farszu kotlety na rumiany kolor z obu stron.
W między czasie gdy smażą się kotlety, gotujemy w osolonej wodzie ziemniaki.
Usmażone kotlety podajemy z ziemniakami i sałatką z kapusty i papryki. Smacznego!!!