Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kotlet mielony z ziemniakami i sałatką z kapusty i papryki. Polecam.
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3815
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414602
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2352
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3815
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414602
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2352
Składniki
Mięso ze schabu, podgardle, cebulę i czosnek mielimy. Do zmielonego mięsa dodajemy jajka, sól, pieprz, bułkę tartą i majeranek, dobrze mieszamy. Z wyrobionego mięsa formujemy kotlety. Na rozgrzanej patelni z tłuszczem, smażymy uformowane z farszu kotlety na rumiany kolor z obu stron.
W między czasie gdy smażą się kotlety, gotujemy w osolonej wodzie ziemniaki.
Usmażone kotlety podajemy z ziemniakami i sałatką z kapusty i papryki. Smacznego!!!