Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kotlet mielony z ziemniakami i sałatką z kapusty i papryki. Polecam.
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 324
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2549
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 324
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2549
Składniki
Mięso ze schabu, podgardle, cebulę i czosnek mielimy. Do zmielonego mięsa dodajemy jajka, sól, pieprz, bułkę tartą i majeranek, dobrze mieszamy. Z wyrobionego mięsa formujemy kotlety. Na rozgrzanej patelni z tłuszczem, smażymy uformowane z farszu kotlety na rumiany kolor z obu stron.
W między czasie gdy smażą się kotlety, gotujemy w osolonej wodzie ziemniaki.
Usmażone kotlety podajemy z ziemniakami i sałatką z kapusty i papryki. Smacznego!!!