Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kotlet mielony podany z ziemniakami, mizerią z ogórka i marynowanymi papryczkami czereśniowymi.
Do przygotowania tych lodów wystarczy 1 minuta oraz 3 proste składniki: mrożo...
Odsłon: 127
Same pyszności na talerzu. Kabanosy, papryka, pomidory, cukinia i pachnące la...
Odsłon: 678
Kolejne słoiczki maszerują do spiżarni. To stary przepis mojej Teściowej. Te...
Odsłon: 4470
Do przygotowania tych lodów wystarczy 1 minuta oraz 3 proste składniki: mrożo...
Odsłon: 127
Same pyszności na talerzu. Kabanosy, papryka, pomidory, cukinia i pachnące la...
Odsłon: 678
Kolejne słoiczki maszerują do spiżarni. To stary przepis mojej Teściowej. Te...
Odsłon: 4470
Składniki
Do mięsa mielonego dodajemy bułkę tartą, pieprz, sól, majeranek, rozgnieciony czosnek, 1 łyżkę startej cebuli i jajka. Wyrabiamy farsz na kotlety.
Z wyrobionego farszu formujemy kotlety i smażymy na gorącym oleju.
Smażymy z każdej strony na rumiany kolor i miękkości mięsa w środku.
W między czasie gotujemy ziemniaki.
Przygotowujemy mizerię z ogórka.
Usmażone kotlety układamy na talerzach, obok nakładamy ziemniaki ugotowane, mizerię i marynowane papryczki czereśniowe. Smacznego !!!