Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kotlet mielony podany z ziemniakami, mizerią z ogórka i marynowanymi papryczkami czereśniowymi.
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 339
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11135
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3777
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1301
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 339
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11135
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3777
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1301
Składniki
Do mięsa mielonego dodajemy bułkę tartą, pieprz, sól, majeranek, rozgnieciony czosnek, 1 łyżkę startej cebuli i jajka. Wyrabiamy farsz na kotlety.
Z wyrobionego farszu formujemy kotlety i smażymy na gorącym oleju.
Smażymy z każdej strony na rumiany kolor i miękkości mięsa w środku.
W między czasie gotujemy ziemniaki.
Przygotowujemy mizerię z ogórka.
Usmażone kotlety układamy na talerzach, obok nakładamy ziemniaki ugotowane, mizerię i marynowane papryczki czereśniowe. Smacznego !!!