Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś kotlet po farmersku ,jest bardzo prosty do zrobienia nie wymaga dużych nakładów pracy a efekt jest bardzo smaczny . Polecam
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8649
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1266
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10279
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4668
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 739
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8649
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1266
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10279
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4668
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 739
Składniki
Przygotowanie: Mięso rozbijamy następnie posypujemy przyprawami solą,delikatą czerwoną ,pieprzem .Obtaczamy w mące roztrzepanym jajku i bułce tartej ,( kotlety usmażyć) Cebulę kroimy w krążki smażymy na maśle ,gdy już będzie miękka wbijamy jajka doprawiamy przyprawami i wszystko mieszamy . Takie jajka nakładamy na całego usmażonego kotleta Następnie nakładamy pokrojony w paski ser żółty .Takie kotlety można włożyć na 10 minut do piekarnika aby ser się rozpuścił lub do mikrofali na chwileczkę .Można także gdy pieczemy drugą stronę kotleta włożyć na niego jajka ,ser i przykryć pokrywką na chwileczkę ,wtedy ser wspaniale się rozpuści . Smażymy na wolnym ogniu . Podajemy z ziemniakami ,surówkami keczupem
Smacznego !!!