Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyborne mięsko do drugiego dania.
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414498
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2321
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414498
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2321
Składniki
Wykonanie: Dwa jajka ugotować na twardo i wystudzić. Filety wypłukać, osuszyć rozbić tłuczkiem i posolić. Na każdym płacie położyć pokrojoną w drobną kostkę szynkę wymieszaną z gotowanym jajkiem. Posypać przyprawami, zwinąć w rulon, panierować w jajku i mące. Smażyć złociście na oleju.