Dania główne Przepis na:
Przepisów i artykułów: 2563 Ocena: 19435
Dodano: 09.08.2016
Odsłon: 6976
5-6 os. | 60 min | średnie | przystępne |
Wykonanie: Dwa jajka ugotować na twardo i wystudzić. Filety wypłukać, osuszyć rozbić tłuczkiem i posolić. Na każdym płacie położyć pokrojoną w drobną kostkę szynkę wymieszaną z gotowanym jajkiem. Posypać przyprawami, zwinąć w rulon, panierować w jajku i mące. Smażyć złociście na oleju.
Na skróty
Komentarze do przepisu (3)

embepe13 13 stycznia 2017Zgłoś do usunięcia
Mam pytanie, czy to zdjęcie na pewno prezentuje roladkę smażoną na oleju? Sprawia wrażenie większej rolady pieczonej w piekarniku. Odpowiedzi: 1 ▼0 Kto głosował? | Odpowiedz

gochna55 11 sierpnia 2016Zgłoś do usunięcia
A do nadzianka dodać podsmażonego pora, mmm pycha.0 Kto głosował? | Odpowiedz