Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyborne mięsko do drugiego dania.
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 632
Lekkie, puszyste i idealne na lato. To chyba ulubione ciasto dzieci, którym c...
Odsłon: 1835
Polecam.
Odsłon: 5677
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 632
Lekkie, puszyste i idealne na lato. To chyba ulubione ciasto dzieci, którym c...
Odsłon: 1835
Polecam.
Odsłon: 5677
Składniki
Wykonanie: Dwa jajka ugotować na twardo i wystudzić. Filety wypłukać, osuszyć rozbić tłuczkiem i posolić. Na każdym płacie położyć pokrojoną w drobną kostkę szynkę wymieszaną z gotowanym jajkiem. Posypać przyprawami, zwinąć w rulon, panierować w jajku i mące. Smażyć złociście na oleju.