Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kotlety po kowalsku , soczyste w środku ucieszą każde podniebienie Po wierzchu można posmarować keczupem
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326458
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12090
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16864
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5514
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326458
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12090
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16864
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5514
Składniki
Mięso, rozbijamy ,następnie posypujemy przyprawami solą ,pieprzem przyprawą delikat . Obtaczamy w mące ,jajku roztrzepanym i bułce tartej Następnie, kroimy na drobno pieczarki gotujemy 15 minut Podsmażamy cebulkę i odcedzone z wody pieczarki na margarynie ,oleju lub maśle(do pieczarek z cebulą też dodajemy przyprawy ) Nakładamy ,na usmażone schabowe na to ścieramy żółty ser Kotlety ,możemy ,włożyć na 10 minut do piekarnika aby ser się rozpuścił lub gdy pieczemy drugą stronę kotleta włożyć na niego pieczarki starty ser i przykryć pokrywką wtedy wspaniale się rozpuści Smażymy na wolnym ogniu