Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pychotka, skosztuj koniecznie
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 134
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1835
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14507
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19580
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 134
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1835
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14507
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19580
Składniki
piersi pokroić w drobną kostkę, dodać jajko i bułkę tartą do uzyskania zbitej masy. Mięso oprószyć vegetta, pieprzem, solą, ziołami prowansalskimi, wymieszać. Ulepić z nich niezbyt duże kotlety. Obtoczyć w bułce tartej. Usmażyć.
Cebulę pokroić w plastry i uduścić, by była szklista i miękka. Przyprawić wg smaku.
Obrane i pokrojone pieczarki udusić pod przykrywką na niewielkim ogniu. Przyprawy do smaku.
Kotlety podawać z ziemniakami i ulubioną surówką. Cebulą i pieczarkami udekorować usmażone kotleciki. Smacznego