Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiący i smaczny kotlet na niedzielny obiad.
Do świąt Bożego Narodzenia coraz bliżej. Dlatego, jeśli planujesz upiec pyszn...
Odsłon: 94262
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 2841
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3606
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1676
Do świąt Bożego Narodzenia coraz bliżej. Dlatego, jeśli planujesz upiec pyszn...
Odsłon: 94262
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 2841
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3606
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1676
Składniki
Wykonanie: Kotlety opłukać, osuszyć na ręczniku papierowy, posypać solą i pieprzem i odstawić na chwilę. Następnie rozbić tłuczkiem i maczać w rozmąconym jajku wymieszanym z papryką i mlekiem. Po czym panierować w bułce tartej wymieszanej z orzechami. Smażyć na mocno rozgrzanym tłuszczu z obu stron na złoto. Po usmażeniu odsączyć z tłuszczu na ręczniku papierowym i podawać. SMACZNEGO.