Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyborny i chrupiący kotlet na obiad.
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1658
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 979
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1658
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 979
Składniki
Wykonanie: Kotlety dokładnie oczyścić z błonek, posypać przyprawą, pieprzem i razie potrzeby solą do smaku. Rozbić tłuczkiem dosyć cienko i na chwilę odłożyć w chłodne miejsce. Płatki lekko rozgnieść, wymieszać z bułką tartą. Gotowe kotlety maczać w jajkach rozbełtanych z mlekiem i panierować. Smażyć na rozgrzanym oleju powoli z obu stron. Kotlety są chrupiące i smaczne. SMACZNEGO!