Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Takie kotlety z przed lat z mortadeli przekładane serem żółtym zastępowały kotlet schabowy. Były tanie, ale co ważniejsze przepyszne. Dzisiaj takie zrobiłam i powiem, że bardzo smakowały.
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 309
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 399
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 598
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 309
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 399
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 598
Składniki
Plastry mortadeli przełożyć w środku dwoma plastrami sera, obtoczyć w jajku i bułce tartej, smażyć na rumiano z obu stron. Podawać wg uznania, obiadowo to z ziemniaczkami, albo śniadaniowo z bułką a la hamburger.