Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Takie kotlety z przed lat z mortadeli przekładane serem żółtym zastępowały kotlet schabowy. Były tanie, ale co ważniejsze przepyszne. Dzisiaj takie zrobiłam i powiem, że bardzo smakowały.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4157
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11384
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6527
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5492
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13551
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5331
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4157
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11384
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6527
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5492
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13551
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5331
Składniki
Plastry mortadeli przełożyć w środku dwoma plastrami sera, obtoczyć w jajku i bułce tartej, smażyć na rumiano z obu stron. Podawać wg uznania, obiadowo to z ziemniaczkami, albo śniadaniowo z bułką a la hamburger.