Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Takie kotlety z przed lat z mortadeli przekładane serem żółtym zastępowały kotlet schabowy. Były tanie, ale co ważniejsze przepyszne. Dzisiaj takie zrobiłam i powiem, że bardzo smakowały.
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 4942
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154707
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1017
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 429
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 4942
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154707
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1017
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 429
Składniki
Plastry mortadeli przełożyć w środku dwoma plastrami sera, obtoczyć w jajku i bułce tartej, smażyć na rumiano z obu stron. Podawać wg uznania, obiadowo to z ziemniaczkami, albo śniadaniowo z bułką a la hamburger.