Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nuta orientalnego smaku w soczystym kotlecie
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2413
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4564
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1648
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 505
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2413
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4564
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1648
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 505
Składniki
Kotlet delikatnie rozbijamy i wkładamy do marynaty z sosu sojowego, ketchupu, oleju, ostrej papryki, czosnku suszonego, imbiru i oregano, soli, pieprzu, najlepiej marynować całą noc.
Na drugi dzień pieczemy kotlet na dobrze rozgrzanym grillu, lub patelni grillowej z obu stron tak po 1,5 max, bo mięso będzie twarde.