Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chyba każdy zna kotlet z jajek.Moja wersja daleko odbiega od standardowej ;)
Mój z przepisami jak pani i domu że słowa po prostu nasze przygotowanie się...
Odsłon: 51
Wczoraj był sos spaghetti z cukinii, a dziś w podobnym klimacie, również sos...
Odsłon: 18598
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7105
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30716
Mój z przepisami jak pani i domu że słowa po prostu nasze przygotowanie się...
Odsłon: 51
Wczoraj był sos spaghetti z cukinii, a dziś w podobnym klimacie, również sos...
Odsłon: 18598
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7105
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30716
Składniki
Ugotuj 6 szt jaj na twardo.Pokrój w kostkę cebulę i zezłoć na maśle. Ugotowane jajka ostudź dodaj do nich cebulę ,bułkę namoczoną wcześniej w wodzie lub mleku i dobrze wyciśniętą.Wszystko zmiksuj. Dodaj chrzan, przyprawy,surowe jajko i kaszę.Na koniec drobno pokrojoną rukolę.Wszystko dokładnie wymieszaj i formuj kotlety. Obtocz je w bułce tartej i smaż około 10 min na oleju. Kotlety są świetne z surówką warzywną i ziemniakami. Można też jeść solo. Smacznego ;)